Om oss

Vi som arbetar på Candle King har en passion för att hjälpa idrottande barn och ungdomar att på lättaste sätt tjäna pengar till laget. Företaget finns baserat i Stockholm. Ända sedan starten har vi hjälpt många barn och ungdomar att både tjäna pengar till laget, till klassen och andra verksamheter som har hjälpt aktiva barn och ungdomar så att de kan fortsätta vara aktiva på sin fritid.

Idrotten största folkrörelsen i Sverige

Visste du att idrottsrörelsen är den största folkrörelsen i Sverige? Dessutom är just idrotten den största ideella sektorn, med så många föräldrar och idrottsintresserade som helt ideellt engagerar sig för att barnen och ungdomarna ska kunna engagera sig i fotboll, innebandy, ishockey och ridning. Detta är så positivt då ungarna behöver meningsfulla aktiviteter efter skolan och på helgerna.

När barnen aktiveras och får idrotta, kommer så många fina och eftersträvansvärda effekter för hela samhället. Barnen lär sig laganda, att anpassa sig till det som är bäst för alla och inte bara de egna intressena. De lär sig ta hänsyn och vad en sportsanda är.

Barnen behöver pengar till idrotten

När barnen åker på matcher, övningar och träningar behöver de pengar till utrustning, resor och mat. När de reser på längre resor behöver de sova över natten och äta. De doftljus som vi tillhandahåller gör hemmet mysigare och ger underbara dofter.

Hjälp barnen att tjäna pengar till laget! Beställ säljmaterial och börja boka in beställningar redan idag.